Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Съпредседател на ДБ и бивш шеф на националната служба за

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Съпредседател на ДБ и бивш шеф на националната служба за
Коментари Харесай

Генерал Атанасов: Шумотевицата с руския шпионаж е заради изборите

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Съпредседател на Демократична България и бивш началник на националната работа за сигурност Атанас Атанасов коментира тематиката с " съветския шпионаж " в предаването " Лице в лице " по БТВ:

" Политическият въпрос е за какво в този момент - тъй като са избори. Защото отиващата си власт има доста серозен проблем и във вътрешно и във външнополитически аспект по тематиката " опълчване на Русия ". 

България заплати 3 милиарда лв. за Руски поток до сръбската граница, а няма никакъв стопански интерес да доставя приятелите на Путин с газ. В България ние финансирахме частта от газопровода, а в Сърбия - Газпром. А не би трябвало ли прокуратурата да проверява премиера и държавното управление, че са се сложили в услуга на непозната страна?! Кого обслужваваме?! Сърбия ни мъти водата в Северна Македония. Борисов и Гешев се пазят тил в тил. Това с шпионажа е национално интензивно мероприятие, което има за цел да отклони публичното внимание от избрани проблеми. Основният проблем на отиващата си власт е повсеместната корупция, която пречи на стопанската система. 70% от хората са оценили това и в един миг - ние ловим съветски шпиони! Само на избрани обръчи от компании се разпореждат публични поръчки, с цел да се прибират от там пари.

За 10 години можеше да има устойчива политика и да ги отстранят, само че в този момент 10 дни преди изборите, за какво?!  Това е битова история. Всяка сериозна разследваща работа не работи по този начин. Това са самоинициативи. Това е предизборна шумотевица, с цел да се сътвори въодушевление към държавното управление на Борисов. Това е " Шменти Капели " преди изборите. Няма редовно опълчване на съветската агентура в България. Ако Борисов е злоупотребил с непознати ползи, би трябвало да бъде глобен.  "  
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР